Sökområde Tierp Uppsala län Sverige

Kamremsbyte Tierp

Kamremsbyte i Tierp - Nian Motorcenter. Dags för kamremsbyte? Kontakta Nian Motorcenter i Tierp så hjälper vi dig med byte av kamremmen. Det är kamremmen eller kamkedjan som driver kamaxeln i en vanlig fyrtaktsmotor. Låt Nian Motorcenter i Tierp ta hand om kamremsbytet så kan du tänka på annat!

Kamremsbyte Tierp | Nian Motorcenter

Nian Motorcenter AB

Vi utför allt ifrån service till större reparationer.

Service för bilar, atv & fritidsmaskiner

Nian motorcenter är rätt plats för din bil när något behöver åtgärdas!

Nian Motorcenter är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstads kedjan i världen. Vi erbjuder service av bilar, ATV, snöskotrar och övriga fritidsmaskiner. Vi har även en butik i anslutning till din X-pumpstation.

Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör här i från med bibehållen nybilsgaranti. 

Välkommen in till oss


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information