Sökområde Tierp Uppsala län Sverige

Nagelförlängning Tierp

Funderar du på nagelförlängning? Då är du varmt välkommen till A&D Beauty i Tierp. Nagelförlängning i Tierp. Här blir du ompysslad och väl omhändertagen. Vi har 100 % fokus på dig som kund. En professionell nagelsalong i Tierp.

Nagelförlängning Tierp | A&D Beauty i Tierp

A&D Beauty i Tierp


Välkomna till A&D Beauty i Tierp
- en professionell nagelsalong i Tierp.

Här blir du ompysslad och väl omhändertagen.
Vi har 100 % fokus på dig som kund.

Nagelförlängning med Gelé:
Gel är en färdig blandning som härdar i en speciell UV-lampa. Det ultravioletta ljus som används i lampan är av typen UV-A och är inte skadligt.
Gel finns även som ett vanligt nagellack men som härdas i UV-lampa istället för i luften. Detta gör att lacket håller i flera veckor kontra några dagar som med vanligt nagellack.

Rekommenderas återbesökstid varannan till var 5:e vecka beroende på slitage och utväxt.

Akryl:
Acryl som binder med den naturliga nageln. Hårt "porslin" - material som tål det mesta. Kan vara känslig för väta och temperaturskillnader. Är det som kan hjälpa nagelbitaren eller de som har andra problem med sin naturliga nagel.

Generellt sett är akrylnaglar starka och hållbara, och de passar mycket bra för dig som vill ha långa naglar. Återbesök sker efter mellan 2-4 veckor, beroende på hur fort dina egna naglar växer och hur du använder dina händer och naglar.


Shellac på egna naglar:

Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller i ca 14 dagar. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta.

Manikyr och pedikyr:

Klassisk manikyr
En avkopplande behandling för händer och naglar. Inleds med handbad, peeling, inpackning, nagelvård, glanspolering och massage. Avslutas med lackning om så önskas.

Lyxig pedikyr för dina fötter helt efter era önskemål. Pedikyren är en behandling för dig som vill ha fina, fräscha fötter och samtidigt avnjuta en skön och avkopplande behandling.


Klicka här & boka tid

Järnvägsesplanaden 9
815 38 Tierp

Tel: 0700-455137

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information