Sökområde Tierp Uppsala län Sverige

Stresshantering Tierp

Stresshantering i Tierp - Välkommen till Oasen för alla: Din mediala vägledare i Tierp. Stresshantering Healingbehandlingar, Massagebehandlingar, Mediala sittningar, Dialoggruppssamtal, Kurser Möjlighet till helgretreat samt försäljning av näringsprodukter och andra produkter för stressreducering

Stresshantering Tierp | Oasen för alla

Oasen för alla


Medial vägledning / Privatsittning:

Vid en medial privatsittning kontaktar vi en eller flera anhöriga som har gått över till andra sidan. De finns mycket nära oss och är glada att de får visa att de finns och lämna budskap.

Som medium kan jag inte bestämma vem vi ska kontakta, utan jag är bara en kanal mellan våra olika världar.

Jag vill inte veta något om dig innan du kommer. Ju mindre jag vet desto bättre blir ofta sittningen.

Jag har även mediala privatsittningar på telefonen om du inte kan komma till Tierp.

Healing:

Healing är en överföring av kärleksfull, helande energi som hjälper klienten att koppla av och stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.

Healern bestämmer inte vart healingenergin ska gå, utan den går dit där den är till bäst nytta för klienten.

Under behandlingen känner klienten ofta fysiska och/eller känslomässiga förnimmelser. Healing går också att utföra på distans om du inte kan komma till Tierp.

Stresshantering
Light_breezeLångvarig stress kan leda till stora hälsoproblem. Det är viktigt att lära sig hur man kan hantera stressande situationer och få tillfällen till avslappning.

Jag erbjuder coaching och behandlingar enskilt samt i grupp.

Stresshantering:
Varje behandlingstillfälle är 1 ½ timme och består av samtal, övningar som man kan göra hemma och någon avslappnande kroppsterapi, välj mellan massage, healing eller kroppsscanning. Utgångspunkten är du och vi jobbar med det som är viktigt för dig.


Stresshantering i grupp
Helgkurs alternativt uppdelat på 8 tillfällen.
Håll utkik under aktuellt!

Här går vi igenom vad stress är och vad som stressar just dig, lär oss olika avslappningsövningar, tittar på hur vi fördelar vår tid och energi mellan olika delar i livet, hur det står till med vår självkänsla mm. Begränsat antal platser och vid för få deltagare förbehåller jag mig rätten att ställa in.


Stressjunta
Vill du inte gå kurs eller komma på gemensamma aktiviteter i butiken finns också möjlighet att ordna aktiviteter i ditt hem, sk ”stressjunta”. Boka en tid med mig, bjud sedan hem minst 5 kompisar som betalar 200 kr var. Du som värdinna går gratis mot att du bjuder på fika. På stressjunta gör vi guidade avslappningsövningar samt får information och verktyg vid stress.

Livscoaching
Finns det någonting i ditt liv som inte fungerar optimalt?
Det kan handla om arbete, relationer, hälsa eller i stort sett vad som helst.

Coaching kan hjälpa dig att:

• Uppnå önskade resultat och personliga mål / visioner
• Förbättra dina prestationer,
• Öka din livskvalitet
• Att använda dina styrkor till fullo
• Nå personlig mognad genom ökad självinsikt

Det går alldeles utmärkt att coacha på telefon, så var du bor i landet spelar ingen roll.

Min utbildning har jag fått av Kjell Haglund på Livscoachakademin enligt ICF:s riktlinjer. Tidigare har jag gått kortare coachingkurser hos Learning tree.

Dialoggrupp om sorg:
När vi har förlorat någon närstående vän, anhörig eller annat som är viktigt för oss, drabbas vi av sorg. Hur vi hanterar den är olika för alla människor, men ofta kan det hjälpa att få prata om personen och det som hände med andra som går igenom liknande upplevelser.

Varannan onsdag kl. 18.00-19.30 träffas vi för att just prata. Under tiden kommer det också att serveras fika.

Jag är utbildad dialoggruppsledare vid Viksjö dialogen och kommer att leda oss genom samtalet på ett strukturerat sätt och vi alla har naturligtvis tystnadsplikt.

Danielsvägen 11 • 815 37 Tierp

Tel:  072-3005629

Mail: hillevi@oasenforalla.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information